A túlkalóriák beviteléért elsősorban felelős nassolás nem kizárólag bűntudatkeltésre szolgál. A jól megérdemelt jutalom egy formája, sőt kulináris élvezet is lehet. De mi a helyzet akkor, ha valami oknál fogva szigorú diéta követésére adjuk a fejünket? Egy magyar fejlesztés lehetővé teszi, hogy ilyenkor is kivegyük a magunk édes ötpercét a folyamatos mókuskerékből.

 

A WOW! protein pontosan azt kínálja, amit első pillantásra sugall: egy szelet édességet, amelyet magas fehérje- és rendkívül alacsony szénhidráttartalmával együtt adja meg a „wow”-élményt a nassolni vágyóknak. A koncepció pofonegyszerű, mégis működik. A cég tulajdonosa és a termék fejlesztője, Szentes János szerint azért, mert nem kötnek kompromisszumot.

„A fehérjeszeletek nagytöbbsége nincs bevonva csokoládéval, legfeljebb kakaóbevonóval, ami jelentősen olcsóbb megoldás ugyan, de éppen ezért sokat el is vesz a termék ízvilágából, élvezetéből. Azon fehérjeszeletek viszont, amelyek csokoládéval vannak bevonva (nincs belőlük sok), több szénhidrátot tartalmaznak, ami hátrányos azon vásárlók számára, akik diétáznak, vagy csak szeretnének odafigyelni, vigyázni alakjukra.” 

Erre a dilemmára kínál tökéletes megoldást a WOW! Protein, amely gyakorilatilag az egész világon egyedülálló, mivel annak ellenére, hogy tejcsokoládéval van bevonva, magas fehérje- és alacsony szénhidráttartalom mellett is képes megadni a csokoládéfogyasztás igazi élményét. “Ízvilága önmagáért beszél” – állítja büszkén Szentes János. 

 

 

Cukormentes boldogság

Sportolók, diétázók, fogyókúrázók és nassolnivágyók, íme a megoldás mindenki számára, aki odafigyel a napi kalóriafogyasztására, de a teljes lemondás kínzó érzése helyett szeretné megtalálni a számára megfelelő desszert-verziót. A csokoládé élménye bárki számára élvezetes kulináris utazást kínál, a WOW! Protein okos megoldása pedig lehetővé teszi, hogy ne kelljen lemondani az evilági élvezetek e fontos és oly nagyon szeretett képviselőjéről akkor sem, amikor már feladtuk a reményt, hogy valaha ismét bűntudat nélkül adhatnánk át magunkat az édes csábításnak. 

Ezek a proteinszeletek egyébiránt nem kizárólag a csokoládé ízével kényeztetnek, hanem választhatunk a mogyorós és a rumos variációk közül. Hozzáadott cukrot egyáltalán nem tartalmaznak, ráadásul a rumos szelet gluténmentes is és a 25 grammos szelet alig 0,1 gramm cukortartalommal bír, ami nemcsak a diétázóknak kedvez, de a súlyos inzulinrezisztenciával élőknek is nagy örömére szolgálhat.

 

Szöveg: Dombai Dóra, fotók: WOW! Protein