Bár található Bangladesben egy Ayma nevű település, Villányi Sára krémdezorodai nem innen kapták a nevüket. A márka elkeresztelésekor a döntő szempont az volt, hogy találjanak egy nőies, finom, letisztult és elegáns szót, hogy a kezdeti kézműves jellegtől a professzionális és magas minőségű kozmetikumok világába lépjenek tovább. A IV. Womanity Fesztiválon többet megtudhatsz a márkáról.

 

Elegánsabb nem is lehetne

Az Ayma Dedodorant elegáns üvegtégelyekbe zárt krémdezodorai a drogériák polcain sorakozó számos társukkal ellentétben természetes, növényi alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak élettől idegen szénhidrogéneket, nehézfémeket, alumínium-sókat. Ezek a termékek elsősorban az aktív életet élő, természettudatos és az egészségvédelemre nagy hangsúlyt fektető nők megelégedésére lettek kifejlesztve, akik a kozmetika és a szépségápolás területén is fokozottan figyelnek arra a bizonyos apróbetűs címkére. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen összetevőkből áll egy dezodor – még akkor sem, ha ez a műfaj valamiképpen háttérbe szorul az arckrémek, balzsamok és testvajak népszerűsége mögött.

Az izzadás problémája azonban mindannyiunkat nap mint nap érint, annak ellenére, hogy ritkán beszélünk róla. Villányi Sára felvállalta nemes ügyét annak, hogy elegáns csomagolásban tegyen elérhetővé egy magas minőségű terméket a natúrkozmetikumok elkötelezett hívei számára ezen az intim területen is. Az Ayma Dedodorant termékeinek használatáról ezt tudtuk meg:

 

„A krémdezodoraink használata épp olyan egyszerű, mint egy arckrém vagy testápoló esetében. Ujjunkkal vékonyan bekrémezzünk vele a hónaljat. Elég reggel használni egyszer, mert egész napra közömbösíti az esetleges szagokat.”

 

Az izzadás nem ellenség

Sára ugyanakkor egy rendkívül fontos megkülönböztetést is tett, amikor felhívta a figyelmünket arra, hogy nem önmagában az izzadás jelenti a problémát – lévén ez egy természetes folyamat, s ahhoz, hogy hosszútávon ne károsítsuk a saját egészségünket, a megfelelő módon kell kezelnünk ezt a kényes kérdést. “Fontos tudni – figyelmeztet Sára –, hogy az Ayma dezodorok nem izzadásgátlók, hanem dezodorok: a pórusokat nem tömítik el, hanem hagyják a szervezetet az izzadás által méregteleníteni, tisztulni, miközben ezt a környezetünk észre sem veszi, hisz remekül dezodorálnak.”

 

Villányi Sára

 

Az Ayma Dedodorant egy rendkívül speciális, teljes mértékben a nők valós igényeire komponált termékegyüttessel rendelkezik, melyet Női Trió néven kell keresnünk. „A legjobb minőségű illóolajokból, az illatok gondos megkomponálása eredményeképpen a női testet, lelket nem csak a kiteljesedett, harmonikus szakaszokban támogatja, de a női lét nehezebben megélhető állapotaiban is támogatást nyújt az egész hónapon át” – magyarázza Sára.

Az Ayma Egyensúly, Megújulás és Virágzás nevű dezodoraival követi a havi ciklusunk alatt változó igényeinket. “Az Ayma Női Trió mindhárom darabja harmonizál a test és lélek pillanatnyi állapotával – avat be a koncepcióba Sára –, s mindhárom változat a női ritmushoz igazodik: épp akkor jó, épp úgy finom, épp annyira illatos, ahogy és amikor arra szükségünk van. Ehhez távoli és hazai rétek, mezők növényeinek legtisztább esszenciáit válogattuk össze, és tiszta, bőrbarát, természetes hordozóanyagokba kevertük.”