Több mint 600-an a Womanity nőnapi rendezvényén
90%Összpontszám
Olvasói értékelés: (1 Szavazás)
90%

2015. március 8-án a magazin ismét életre kelt, élőben is bemutattuk azokat a nagyszerű vállalkozásokat, melyeket itt, a weboldalon ajánlunk neked. A Lurdy Rendzevényközpontba 50 kiállító települt ki egyedi kedvezményekkel, kóstolókkal, ajándékokkal, tanácsadással és különleges szolgáltatásokkal. 

A Womanity Magazin egyik legfőbb célja, hogy a magazinreklámok  új, személyesebb formáját ismertesse meg az olvasóközönséggel. Csupán egy virtuális alkalmazás, sajtóanyag, meggyőző marketingszöveg vagy néhány fotó alapján ugyanis, legtöbbször nehezen tudjuk eldönteni, mire érdemes pénzt költeni, mi az, aminek tényleg hasznát vesszük, ami valóban boldogítja, segíti a mindennapjainkat.

 

kollazsstand1

  MIÉRT NE!? 

A magazin rendhagyó eseményein közelebbről megismerheted a cégeket, és kipróbálhatod a termékeket, szolgáltatásokat, mielőtt megvennéd azokat. Hitelesíteni igyekszünk a weboldalon megjelenő promóciókat, alkalmat adunk a legújabb lehetőségek tesztelésére, mégpedig anélkül, hogy vagyonokat költenél minderre.

Innovatív rendezvényeinken a női és családi érdeklődésre számot tartó összes témát igyekszünk felvonultatni, színes színpadi programokkal, hasznos előadásokkal kiegészítve. A LEGJOBB NAPOD 2015 nevű nőnapi rendezvényen az érdeklődők a belépő árán egészségszolgáltatásokat, workshopokat, tanácsadásokat vehettek igénybe, szépülhettek, kedvezménykuponokat, ajándéktermékeket kaptak, és inspiráló előadásokat hallgathattak utazás, gasztronómia, női önbizalom témákban.

 

kollazsstand

 

ÚTRAVALÓ

Az előadók között volt Lippai Marianna, aki 15 fontos ponton keresztül mutatta be, hogyan tehetjük könnyebbé, kiegyensúlyozottabbá a napjainkat, s hogyan élhetjük meg nagyobb önbizalommal a nőiségünk minden percét. Marianna tökéletes példája annak, hogyan kell újra és újra felállni a nehéz helyzetekből, s még nagyobb elhivatottsággal dolgozni a céljainkért.

Rubint Réka motivációs előadásában nyíltan és közvetlenül mesélt életéről, házasságáról, a női szerepekről és arról, milyen utat jártak be férjével, mire egy évtized alatt sikerült teljes összhangot kialakítaniuk a kapcsolatukban és a munkában egyaránt. Réka a konkrét életpéldákról olyan őszinteséggel beszélt, mintha csak egy kávézóban a legjobb barátnőinek mesélne bizalmas dolgairól. A közönség egy ismert, hiteles nő, sportoló, anya, üzletasszony hétköznapi nehézségeibe, sikereibe, küzdéseibe, megoldásaiba kapott betekintést 60 percben.

reka1

  TE VAGY A LEGJOBB!

A magazinnak és egyedi programsorozatának középpontjában a női sokoldalúság áll, melyet nem csak a színes vásár forgatagában fedezhetsz fel, hanem a figyelemre méltó produkciók üzenetében is. A S.A.P.P formabontó kortárs alkotó csoport a nézelődők közt elvegyülve, egy lenyűgöző táncelőadás formájában jelenítette meg a Womanity misszióját, a sokoldalúság egyik aspektusát.

  kollazstanc  

Az étel-ital standoknál egész napos kóstolókat tartottak, a szépség-, egészség standoknál manikűr-, frizura-, smink készítés, masszázsok, arckezelések, fogfehérítés, és egyéb szolgáltatások kipróbálása folyt, míg a gyerekstandoknál divattervezést, festést, rajzolást, csokoládé kóstolást, rollerezést, tudományos játékokat próbálhattak ki a gyerekek. 

 

kollazsstand2

  A LEGJOBB NAPOD 2015-ről további fotókat Facebook oldalunkon találsz.

A legközelebbi rendezvény dátuma hamarosan kiderül. Tarts velünk, ismerd meg, mi mindenben lelheted örömödet, mennyi hasznos és értékes dologgal vagy körülvéve,  és fedezd fel A Legjobb Oldaladat a sok közül