Alapvetően mindenért rajongunk, ami olasz: gasztronómiáért, kultúráért és persze a divatért is, szóval a MAX&Co. eleve jó pozícióból startolt el a szívünk felé, és az új hazai üzlet megnyitója után pedig gyorsan be is lopta magát oda. 

 A MAX&Co. egy kortárs nemzetközi divatmárka, amely Olaszországban született. Az anyagokkal kapcsolatos kutatásra és a részletekre irányuló figyelemre építve, a márka elegáns, élettel teli és modern kollekciókat teremt, teljes ruhatárat, amelynek darabjai egytől egyig nagy műgonddal készülnek, kényelmes viseletek – a korszakok és a nők életmódjának változásai az ihletőjük. A MAX&Co. nő egyszerre elegáns és dinamikus, komolyan veszi ruhatárát, de mindennapi öltözködésében mindig felfedezhető egyfajta játékosság. Több mint 480 üzletével és online felületével, több mint 5 kontinensen van jelen. 

 

 

„A MAX&Co. az idei őszi kollekciójával egy bűbájos, varázslatos utazásra hív egy titkos kertbe, ahol luxus anyagokat, puha, finom volument és lágy sziluetteket tár elénk” – kezdte a márka hazai kereskedelmi igazgatója, Kocsis Rozália. „Az Andrássy út Budapest egyik legszebb helye, turisztikai célpont, ugyanakkor a magyar vásárlók számára is egy központi helyszín. Koncentráltan vannak itt jelen a nagy világmárkák, s azt gondoljuk, itt tényleg megtiszteltetés üzletet nyitni, s egy márkát forgalmazni. Nagyon bízunk benne, hogy mind a magyar, mind a külföldi vásárlóink szeretni fogják majd az új üzletünket.”

„Egyértelműen a sokoldalúság, a jól variálhatóság a kulcsa a 2017-es őszi MAX&Co. kollekciónak, mely eklektikusan elegáns, könnyed vonalvezetés és gazdag színpaletta jellemzi. Merész színhasználatot mutat: jádekő, karmazsinvörös/bíbor illetve a karamell dominál.

Eklektikus, romantikus és cool”

– mondta Toronyi Gabriella, stílustanácsadó. „A MAX&Co. idei őszi kollekciója buja fodrokkal, természetes drágakövekkel díszített luxus anyagokkal, simogató gyapjúval illetve pillangó és katicabogár motívumokkal csábítja a vásárlókat.”