Hová lett a stílusom?
88%Összpontszám
Olvasói értékelés: (4 Szavazások)
88%

Egy nő az élete során megszámlálhatatlanul sokszor kiálltja a szekrényébe azt a mondatot, hogy „nincs egy rongyom se!” Ennek a felpaprikázott hangulatú kirohanásnak a legtöbb esetben valójában vajmi kevés köze van a ruhák valós számához. Inkább azzal van összefüggésben, hogy némi disszonancia mutatkozik meg a gardrób és tulajdonosa között.

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a vállfák között kutakodva valahogy minden olyan idegen. A tükör előtt állva még siralmasabb a helyzet… A múlt héten vásárolt vadiúj, piros ruha most olyan, akár egy mosogatórongy. Még a jól bevált, eddig tökéletesen passzoló indigókék farmer is úgy áll rajtunk, mintha sötétben vásároltuk volna.

A női lét egy hullámvasút, ezt már nem csak mi, de a férfiak is jól tudják. Olyan sok területen kell egyensúlyoznunk, hogy nem is csoda, ha néha újra tisztába kell kerülnünk azzal, hogy kik vagyunk. De az is lehet, hogy végre megszabadultunk attól a súlyfeleslegtől, ami eltakarta a bombaalakunkat és most fogalmunk sincs, hogyan kellene öltöztetni ezt az új testet. Nem vagyunk egyedül ebben a helyzetben, profik segítségére is bízhatjuk magunkat.

pill2

 

Szépség Tuning

Álmodoztál már arról, hogy egy délután csak rólad szól? Vagy arról, hogy néhány óra alatt kihozhatod a külsődből a maximumot hosszútávra? Kíváncsiak voltunk egy szakértő csapat véleményére, valóban létezik ilyen szolgáltatás, vagy csak marketing blabla.

A Pillanatkép Stúdió Szépség Tuning szolgáltatása új távlatokat nyit az életedben. Ha eddig kétségekkel küzdöttél a külső megjelenésedet érintően, itt profi kezekben leszel. Edina, a Pillanatkép Stúdió megalkotója elmesélte, mire is számíthatunk, ha benevezünk az átalakulásra.

„Szépség Tuning csomagunk részeként személyre szabott smink trükköket tanulnak meg a hölgyek, amelyeket a mindennapokban tudnak alkalmazni. Frizura tanácsokat kapnak fazon, szín és variálhatóság tekintetében is.Továbbá megismerhetik a számukra előnyös színeket, színkombinációkat és szabásvonalakat, amelyekkel sokrétűen öltözködhetnek. Velünk karöltve megtehetik az első lépéseket a saját stílusuk kialakításának, teljesebbé tételének irányába. Ezeken felül a végeredményt sok gyönyörű fotón örökítjük meg.

Kiegészítő csomagjainkkal pedig támogatni tudjuk a hölgyeket önbizalmuk erősítésében, saját célok kitűzésében; abban, hogy képesek legyenek egyensúlyt teremteni az életük minden területén. A mottónkat is ennek tükrében választottuk: „Ha mindenkit ugyanarra a formára öntenénk, nem létezne a szépség.” (Charles Darwin)”

 pill

Biztonságban a hétköznapokban is

Edina legfőbb inspirációforrása a portrékészítés tekintetében Szipál Martin művészete, melyet ötvöz azzal a megbízható tudással, amit a fotósiskolában sajátított el. Hogy mindent kézben tarthasson és egységként tudja szemlélni a dolgokat, elvégezte a Budapesti Divatfőiskola stylist szakát is.

Többször kiemelte a beszélgetés alatt, hogy a legfőbb célja nem pillanatnyi örömöt adni, hanem hosszútávú, életre szóló magabiztosságot.

„Egy hölgy, aki soha nem sminkelte magát, első lépésként a fogkefe mellé tette a szempillaspirált és egy hónap múlva már örömmel jelentette, hogy kész arra, hogy továbblépjen a sminkelés területén is. Egy másik hölgy három héten át jelentette le minden reggel, hogy a megtanult információk segítségével hogyan állította össze a ruhatárát. Aki nálunk jár, az érzékennyé válik a megjelenésére, valamint, ha kezdetben még apró dolgokat is, de változtat. Aki nálunk jár, meglátja magában a szépséget, és ennek hatalmas önbizalom erősítő ereje van.”

Az elhivatottság kitűnik ezekből a sorokból is. A Pillanatkép Stúdió az átalakulás után is minden személynek a rendelkezésére áll, mert tudják, hogy emberséggel közelíteni a társainkhoz, hitet és önbecsülést adni felelősségteljes dolog. (x)

 

(szöveg: Hangai Lilla, fotók: Pillanatkép Stúdió Facebook)