Ha érzed magadban a spiritualitást, de nem tudod, hogyan indulj el az úton, lehetséges, hogy egy lépést sem kell tenned – a szó szoros, fizikai értelmében. Talán az is elég, ha felfekszel egy ágyra? Próbáld ki szeptember 16-án a Womanity Fesztiválon!

 

A titok: a hegyikristály

A Chacrys Kristályágy egy olyan speciális berendezés, amely egy egészen egyedi terápiát biztosít a páciensek számára. Különböző színű harmonizáló fényekkel növelik a különleges tisztaságú és speciális iránymutatásoknak megfelelően csiszolt hegyikristály erejét, a hagyományos mesterségbeli tudás és a modern tudomány adta lehetőségek ötvözésével készült ágyszerkezet pedig egyedileg programozható, 30 és 45 perces kezeléseket is képes prezentálni. 

Mint Szabó Esztertől, a Chacrys munkatársától megtudtuk, a hegyikristály harmonizálja és feltölti a csakrákat, képes oldani a bensőnkbe gubancolódott, lelki blokkokat, s elősegíti a befelé fordulást, az elmélyült, meditatív állapotot annak érdekében, hogy az ágyon fekve egy egész spirituális utazásra is indulhassunk önmagunk legmélye felé.

A kristályágy céljaihoz illeszkedően kizárólag természetes anyagok felhasználásával készül, a szerkezet nem tartalmaz ún. „rideg fémeket”, lucfenyőből épül és nem csupán tartós, de az emberi erővel, kézi munka által létrejövő, hagyományos alkotásmód előtt is tiszteleg. 

 

 

Utazás önmagadhoz

A belső útra indulás elősegítése és megkönnyítése mellett a pozitív energiákkal való feltöltekezésben is segítségünkre szolgálhat a Chacrys Kristályágy. Önmagunk megismerésétől és az energiákban való megújulástól pedig csupán egy lépés választ el esetleges betegségeink vagy rossz közérzetünk lelki okainak felkutatásától. Sokan kimondottan ezzel a céllal veszik igénybe a kezeléseket.

 

„A kristályágy, teljesen jól alkalmazható akár egy egyszerű fejfájásra, akár gerincsérvre, agyvérzéses betegeknek, SM-re és számos más betegségre is kiegészítő terápiaként kimondottan ajánljuk”

 

– sorolja Szabó Eszter, hozzátéve, hogy a terapeuták gyakran kombinálva használják a kristályágyat más eszközökkel. A leggyakrabban csakrataplmasszázzsal, reikivel vagy kristályhangtál terápiával párhuzamosan szokott működni, de számos más kombinált kezelés is elképzelhető. “Mi kezdetben a Kristályágyat mágnesterápiával teszteltük, nagyon jól működött együtt a kettő – tudjuk meg Szabó Esztertől. “A kristályágy által egy nagyon ellazult állapotba került a kezelendő személy, így a mágnesterápia is erőteljesebben hatott. Az értékeket biorezonanciás géppel mértük.”

S hogy a Chacrys kristályágy mi mindenre képes, azt leginkább a személyes megtapasztalás útján érdemes megközelíteni. Ahogyan Szabó Eszter fogalmaz: “Mi szeretjük azokat a történeteket, amikor a Chacrys komplett életeket változtat meg, tesz helyre. Ezért is csináljuk ilyen gőzerővel.”