Ha olykor figyelmesen körülnézünk a szűkebb-tágabb környezetünkben, az élet csaknem minden területén két markáns tendencia működését láthatjuk. Egyrészről tömegmozgalommá vált a gyökerekhez való visszatérés, a természetesség és az ősi megoldások használata. Az évezredes múlt velünk élése mellett ugyanakkor láthatóan tökéletesen megfér a megállíthatatlan technikai fejlődés, amely gyakran egyszerűbbé, gyorsabbá, de mindenképpen kényelmesebbé teszi a modern ember életét. Alighanem napjainkban a legcsodálatosabb dolog a döntés szabadsága: az a tény, hogy ki-ki maga dönthet saját belátása, vérmérséklete és igényei szerint egyik vagy másik megoldás mellett. A lehetőség adott, az információ elérhető, mi pedig szabadok vagyunk a döntésünkben.

 

Az innovációban pedig élen jár az orvostudomány annak érdekében, hogy az emberiség minél hatékonyabban leküzdje a betegségeket, helyreállítsa a sérüléseket és javítsa az általános életminőséget. Boldog ez a kor, amikor természetesnek vesszük, hogy a kellemetlen fájdalommal nem muszáj együtt élni, hiszen csak a gyógyszeres dobozig kell nyúlnunk, a panaszainkra szakképzett orvosok ismerik a megoldást, kellő odafigyelés mellett pedig sokáig megőrizhetjük az egészségünket.

A szépség modern útjai

Mindez igaz a szépészeti beavatkozásokra is. Azok számára, akik elkötelezettek a modern orvostudomány mellett, akik boldogan használják a technikai fejlődés vívmányait, eddig soha nem látott lehetőségek nyílnak meg. Szépségünk megőrzése örök igény, „külső segítséget” pedig minden kor asszonyai igénybe vettek. Mostanra épp csak kiszélesedett a lehetőségek palettája. A plasztikai sebészet korszerű eljárásai csodákra képesek, a szoros szakorvosi felügyelet pedig biztonságérzetet nyújt. Ugyanakkor az operációtól sokan félnek, és bár vágyunk a látványos eredményekre, a szike nemegyszer elrettent attól, hogy önként a műtőasztalra feküdjünk.

A fejlődésben azonban éppen az a csodálatos, hogy mindenre talál megoldást, a korszerű szépészeti eljárások már ezt a szakadékot is képesek áthidalni. Akiben az invazív beavatkozásoktól való félelem viaskodik a szépség iránti sóvárgással, annak a MediconturEsthetics megnyugtató választás lehet. A Magyarországon 2006 óta működő és sokéves nemzetközi tapasztalattal is bíró cég olyan orvos-esztétikai termékeket kínál, amelyek minimalizálják a mellékhatásokat, a beavatkozások nyomtalanok, mégis bátran felveszik a versenyt a plasztikai sebészet eredményeivel.

Lifting az ebédszünetben

Roppant vonzó kilátás az, hogy ha ránctalanításra vagy ajakkezelésre, esetleg orrkorrekcióra vágynánk, nem kell hetekre kiesnünk a munkából, sem befeküdnünk egy kórházba. A MediconturEsthetics kezelései általában egy órán belül elvégezhetők, nem véletlenül nevezik őket „ebédidős beavatkozásoknak”. A hámlasztás és a mezoterápia egy 4-10 alkalomból álló sorozat, vannak azonban már egyetlen találkozással ámulatba ejtő eredményt elérő kezelések. Ilyen például a száltechnológiás arcfeszesítés – ebben az eljárásban a bőr megfelelő szövetébe behúzott szálak megemelik a feszességét vesztett bőrt és ösztönzik a kollagéntermelésre.

Az orvosi kezelés azonban messze nem minden. Egy-egy alkalom a rendelőben csodás eredménnyel jár, ám ahhoz, hogy a hatás sokáig megőrizhető legyen, nekünk magunknak kell odafigyelnünk gondos otthoni ápolással a bőrünk karbantartására. A MediconturEsthetics ebben sem hagyja magára a pácienseit, kivételes biztonságú (szabadalmaztatott, szigorúan bevizsgált) prémiumtermékeket ajánl mindennapos használatra éppúgy, ahogyan az orvosi készülékes, illetve a hámlasztó, mezoterápiás, vagy feltöltőkezeléseikben is kizárólag ilyen szigorúan válogatott anyagokkal dolgoznak.

Az innovatív eljárásokon és a magas minőségű termékek használatán túl a legnagyobb vonzerőt, a páciensek bizalmának alapját a szakképzett orvosi jelenlét adja. Hiszen nem mindegy, hogy kinek a kezeibe helyezzük arcunk, testünk szépségét.

A III. Womanity Fesztiválon kivételes lehetőségként a MediconturEsthetics standjánál jelen lesz Dr. Solymosi Ágnes bőrgyógyász-kozmetológus is, aki személyesen tájékoztat majd minden érdeklődőt és oszlatja el a felmerülő kétségeket a maximális bizalom és hitelesség érdekében. A doktornőtől pedig nem csupán ingyenes esztétikai tanácsadás kérhető, hanem a kezelésekre való jelentkezés mellett az otthoni bőrápolással kapcsolatban is kaphatunk professzionális támogatást.

X