Trenírozd magad az egészséges életmódra!
100%Összpontszám
Olvasói értékelés: (2 Szavazások)
100%

Érzeted már úgy, hogy a szeretnéd megváltoztatni a sporttal és az étkezési szokásokkal kapcsolatos hozzáállásodat, de fogalmad sincs, hogyan kezdj neki? Hatalmas mennyiségű információ áll a rendelkezésedre az internetnek köszönhetően, de nagyon nehéz kiszűrni, hogy melyek a hiteles és használható tudnivalók. Erre is van megoldás!

Kocsis Bálint a CSIKOS márka megálmodója, mesterszakács-séf és food stylist az életmódváltást a saját bőrén tapasztalta és az így megszerzett tudással másoknak is szeretne segíteni. Bálint nem csak étkezési tanácsokkal lát majd el, hanem az alapvető gondolkodásodat változtatja majd meg az új videósorozatával. Végig ott áll majd melletted, mert az az út, amire te léptél és amin te mész keresztül, ő már végigjárta. Olyan hasznos ötletek és tippeket oszt majd meg veled, amellyek könnyedén megteheted az első lépéseket egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet felé. 

Egy harminc napos videótréninget készítettek el, melynek az első három része ingyenes, a harmadik rész után pedig megvásárolható a fennmaradó huszonhét rész 9990 Ft-ért. A sorozathoz ráadásul rengeteg kiegészítő anyag is tartozik, melyeket azonnal be tudsz építeni a mindennapi ritmusodba. 

Itt tudsz feliratkozni!

 

(Fotó: pixabay.com)