Talán most egy kicsit szunnyadozik benned. Előtérben van a karrierista nő, az édesanya, a feleség vagy a segítő. Talán meg vagy illetődve, mert nem tudod, hogyan kellene felébreszteni ezt a bizonyos Istennőt, pedig egy lehetséges vállalkozással állsz szemben. Aradi Nórával, a Glaminarium Istennő program megalkotójával beszélgettünk.

Milyen filozófia áll a Glaminarium Istennő program mögött?

Rohanó világunkban a nőknek is szükségük van a kényeztetésre és a kikapcsolódásra. Mindenkinek jár a testi-lelki teljesség megélése. Hisszük, hogy minden nő megérdemli a különleges bánásmódot, hiszen azért jöttek e világra, hogy ragyogjanak. Csapatunk ebben segít a hölgyeknek.

Kinek ajánlod a programot?

Minden hölgy számára, aki szeretné megteremteni magában a testi-lelki egyensúlyt. Azoknak a nőknek kifejezetten ajánljuk, akik úgy érzik, életük nem teljes, valamely területén hiányt tapasztalnak.

aradi_nora

Hogyan épül fel a program?

A program első lépése egy személyes konzultáció, amely során egyénileg beszélgetünk a hölgyekkel, így személyre szabottan tudunk nekik tanácsot adni. Ezt követően tartjuk a Glaminariumot. Minden résztvevő egyéni sminket, frizurát és style-t kap. Amikor minden hölgy készen áll, megtörténik a fotózás, valamint az értékes ajándékcsomagok és meglepetések átadása. Ekkorra megérkezik lelki trénerünk, aki egy másfél-két órás előadás során kezdi elkalauzolni az Istennőket lelkük rejtett zugaiba. A Glaminarium után még három hétig, heti egy alkalommal látogatják a SoulTraining-et, így megalapozva egy boldog, sikeres, kiegyensúlyozott, magabiztos életet.

Az egyes modulok pontosan mivel kényeztetik a programon résztvevőket?

Stylistunk, aki egyben hazánkban elismert divattervező, az előzetes konzultáció alapján mesés ruhakölteményekbe bújtatjaa résztvevőket a Glaminarium napján. A fodrász és sminkes személyre szabott frizurákat és sminkeket készít a hölgyeknek, akik így fotósunk kamerája elé állva csodálatos fényképeket kapnak magukról. A SoulTrainig ideje alatt megtanulják, hogyan növeljék önbizalmukat, hogyan éljék meg női minőségüket, hogyan éljenek sikeres, boldog életet. A csomag tartalmaz még egy Spa kézápolást, amelyet a Glaminarium után hatvan napig vehetnek igénybe hivatalos kézápolónknál. Mindezeken felül ajándékcsomagokkal, finomságokkal, üdítővel, pezsgővel és meglepetésekkel kedveskedünk.

aradi

Hogyan éritek el, hogy a hétköznapokban is hasznosítsák az itt megszerzett tudást?

Az ajándékcsomag többek között tartalmaz egy Istennő Kalauzt, amelyben tömérdek hasznos információt és emlékeztetőt találnak. Ez elsősorban szépségápolásra irányul, de megtalálhatóak lesznek benne lelki tanácsok is. A SoulTraining-et éppen ezért tartjuk négy alkalommal, mert így a résztvevők az előadások során megtanulják a mindennapokban is alkalmazni és hasznosítani az újonnan szerzett tapasztalataikat. Ezen felül, ha az adott hölgy úgy érzi, hogy további tanácsokra lenne szüksége, bátran fordulhat hozzánk. Csapatunk minden tagjának megtalálja elérhetőségét. A Glamináriumon résztvevő nők nem csupán egy adott szolgáltatást vesznek igénybe, egy közösség tagjai lesznek. Számíthatnak ránk.

 

Mi a módja annak, hogy részt vegyünk egy Glaminarium Istennő programon?

Mivel kis létszámban van lehetőség részt venni a Glaminariumon, előzetes jelentkezés szükséges. Erről bővebb információt a Glaminarium weboldalán találnak. (x)

(szöveg: Hangai Lilla, fotók: glaminarium.com, pixabay.com)