Kívánság, ami igenis teljesül
69%Összpontszám
Olvasói értékelés: (2 Szavazások)
69%

Ha megtanulod használni ezt a módszert, pillanatok alatt egyedül is képes leszel megoldani saját életed, vagy szeretteid nehézségeit!

Teremtő tudatalatti

Tudtad, hogy a tudatos tudatunk csak 15 %-ban befolyásolja a jelen pillanatunkat, míg a tudatalattink 85 %-ban? Bármit is döntünk adott szituációban, az agyunk már réges-régen tisztában van vele, mit is fogunk tenni. S hogy hogyan befolyásolható mindez? Megismerkedtünk egy technikával, aminek segítségével, aktiválhatjuk és jobban kihasználhatjuk agyunk leginkább teremtő részét, a tudatalattit! Nincs szükség hozzá semmilyen eszközre, éppen ezért bárhol, bármikor alkalmazható!

„A ThetaHealing® tulajdonképpen egy energetikai gyógyítási technika, ami segít hozzáférni azokhoz a tudatalattinkban található negatív hitrendszerekhez, amik korlátozzák az életünket – magyarázza el nekünk Ecsegi Kriszta természetgyógyász, kineziológus, thetahealing oktató és konzulens. Mint minden a világon, testünk is energiából tevődik össze, és közvetlenül kapcsolódik ahhoz a bőséges energiaforráshoz, ami az Univerzumban áramlik. Ha alacsony energiaszinttel rendelkezünk, azokat az embereket és helyzeteket vonzzuk be, amelyek ugyanolyan alacsony energiával rendelkeznek és ennek az ellenkezője is igaz.”

S hogy hogyan is működik mindez a valóságban? Theta agyhullámban képesek vagyunk feltérképezni a tudatalattink tartalmát. Az itt tárolt hitrendszereink, gondolati- és érzelmi mintáink teremtik a valóságunkat. A tudatalattink nem ítélkezik, befogad mindent, nem tesz különbséget jó és rossz között. Éljük az életünket, azok alapján, amiket hiszünk a világról, magunkról, képességeinkről és a határainkról.

t2

Tüntesd el az önkorlátozó hiedelmeidet!

A ThetaHealing® technikával könnyen és gyorsan be tudjuk azonosítani rejtett hiedelmeinket, illetve képesek vagyunk azokat megváltoztatni. Az eredmény figyelemre méltó javulást mutat egészségünkben és közérzetünkben.

„Utam során számtalan terápiával megismerkedtem. Célom mindig az volt, hogy megértsem a világ, az emberi test és lélek működését. Konkrét menetrenddel érkezünk a földre, vagy véletlenszerűen sodródnak elénk a feladatok, tanulnivalók? Miért olyan nehéz elfogadni a másik embert és önmagunkat? Miért érezzük valakivel, hogy annyira összhangban vagyunk? Miért okoznak nekünk szeretteink fájdalmat? Ezek a kérdések inspirálnak még ma is engem.

Hiszem, hogy minden változtatható és van választásunk, dönthetünk másképp. A boldog és kiegyensúlyozott élet nem csak egy álom, azaz kezünkbe vehetjük életünk irányítását. Tapasztalom, hogy gondolataink megváltoztatásával rendezni tudjuk az emberi kapcsolatainkat, rég eltemetett sérelmeinket feloldhatjuk és megtapasztalhatjuk a belső békét.  A ThetaHealing® módszerével egy új valóságot teremthetünk magunknak!”

 t3

 

Tanuld meg a módszert, éld tudatosan a mindennapokat!

A ThetaHealing® nem tartozik semmilyen valláshoz, életkorhoz, nemhez, fajhoz, bőrszínhez. Az alaptechnikát akár egy rövid tanfolyam keretében is elsajátíthatod. Teszteltük, kipróbáltuk és hihetetlen, de valóban működik! Az egyetlen követelménye a technikának, hogy hinned kell valamiben, bárhogy is nevezed: Kreatív Energia, Univerzum, Teremtő vagy Isten. Azzal, hogy a benned lévő energiákat pozitívra hangolod, egész életedre kiható változásokat érhetsz el. Természetesen ennek a módszernek is vannak fokozatai, de ha kezdetben csak annyit könnyítesz a napjaidon, hogy a legzsúfoltabb helyeken is mindig vár egy szabad parkolóhely, már megérte!

„Tanfolyamunk tulajdonképpen egy intenzív tanulás és tapasztalás, amely segít megérteni gondolataink és a kimondott szavaink erejét. Egy olyan könnyen elsajátítható meditációs technikát tanulunk meg a kurzuson, amellyel résztvevőink megtalálhatják az életükben jelen lévő blokkokat és megtudhatják azt is, hogyan cserélhetik le a korlátozó hiedelmeiket új, erős, pozitív hitrendszerekre. A kis csoportos tanfolyam mellett, személyre szabottan is megtalálhatjuk azokat a módszereket, mellyel a leghatékonyabban idézhetjük elő a változást. Ha kész vagy megváltoztatni a gondolataidat, szeretettel támogatlak és kísérlek az utadon.” (x)

t4

Ecsegi Krisztina természetgyógyász, kineziológus, thetahealing oktató és konzulens

web:         www.thetaway.hu

e-mail:      ecsegi@gmail.com