Katus Attila rajong a szebbik nemért és hisz abban, hogy a férfinak védelmet nyújtó bástyaként kell szolgálnia a párját, a szüleit, az egész családját. Hogy mivel gazdagította Attila személyiségét a sport és hogyan éli meg a férfiasságát, beszélni fog a II. Womanity Fesztivál kerekasztal beszélgetésén is, ahol az erősebbik nem képviselteti magát.

 

WOMANITY: Ön szerint mi kell ahhoz, hogy a férfit férfinek hívhassuk?

KATUS ATTILA: Férfias megjelenésen túl (például nagyobb termet, széles vállak, erős kar, erőteljesebb szőrzet, csontosabb arc) egy férfinak erőt sugárzó, tettre kész, gondoskodó, védelmet nyújtó “bástyaként” kell szolgálnia párját, szüleit és gyermekeit.

 

WOMANITY: Emlékszik arra a momentumra, amikor úgy érezte felnőtt és már önmagáról is bátran ki meri jelenteni, hogy férfi?  

KATUS ATTILA: Több alkalommal is felnőttnek éreztem magam életem során.  Először az érettségi után, aztán utána huszonnyolc éves korom körül mikor Pestre költöztem, aztán harmincöt körül mikor tapasztaltabb lettem, aztán most negyven felett, mikor úgy érzem, hogy tudom a dolgaimat kezelni, irányítani.

 12391992_1038162692915215_1007298545393047718_n (1)

WOMANITY: A sport mennyire segítette a személyiségfejlődését? Mik a legjobb dolgok, amiket a sporttól kapott a fizikai erőnléten kívül?

KATUS ATTILA:  Felnőtt korban döbbentem rá erre igazán. A teljesség igénye nélkül: kitartást, szorgalmat, vállalkozó kedvet, önbizalmat, bátorságot, kudarcok könnyebb elviselését, energiát, egészséget, az élet és az emberek szeretetét, jó kedélyt, mások és a különbözőségek elfogadását, maximalizmust, igényességet. Valamint megtanított feszes időrendben élni.

 

WOMANITY: Mi a legvonzóbb önnek egy nőben, ha a belső tulajdonságokra vagy az attitűdre gondol?

KATUS ATTILA: Jó szándék, meleg szív, érzékenység, érzékiesség, nőies megjelenés, nőies alak és gondolkodásmód, nőies mozgás, igényesség, ápoltság, gyermekszeretet, tiszta gondolkodásmód, sokoldalúság.

 

WOMANITY: Miért volt szimpatikus önnek a Womanity Fesztivál kezdeményezése, miért vállalta el a kerekasztal beszélgetést?

KATUS ATTILA: Először is a nők, a gyengébbik nem nagy tisztelője vagyok. Ráadásul munkám révén velük vagyok kapcsolatban nap, mint nap. Ezen kívül pedig szeretem az értelmes programokat és beszélgetéseket. Fontosnak tartom, hogy mi férfiak minél jobban megértsük a nőket, ők pedig minket, férfiakat.

Sajnos tavaly nem tudtam részt venni a rendezvényen és ezt mindenképpen szeretném pótolni.